Berlijn - week 4

Deze week begon met een wedstrijd. Op maandag, 2e Paasdag werd de Klap tot Klap loop gedaan.

Voor de echte race aan 3km inlopen en daarna volle bak 10km knallen met mijn Eigen Persoonlijke PaasHaas Henk. Wil je meer weten over de Klap tot Klap? Er staat ook een blog met een raceverslag online.

Dinsdag is de dag dat ik met de loopgroep train. Zo ook deze disndag weer. Met mijn zusje ging ik die kant op. Het was best koud, dus er werd tijden de warming-up al niet veel stilgestaan. De intervallen waren kort maar krachtig deze keer en spelenderwijs door fartleks tussendoor te doen. Voor mij zat er weinig versnelling in. Ik heb het lekekr rustig aangedaan na het geweld van gisteren.

Woensdag was rustdag, maar donderdag stond er een mooie loop in de planning. Ik hou het weer altijd goed in de gaten en als het er ook maar een beetje goed uitziet combineer ik een loop met het forenzen naar werk. Donderdagochtend was het superkoud, maar windstil en heel erg zonnig. Ideaal om de winterkleding nog een keer uit de kast te trekken en naar mijn werk te lopen. De eerste paar kilometers moet ik wel altijd op gang komen, maar als ik eenmaal wakker ben... Lopen met een negatieve split!

Vrijdag had ik echt geen zin om te lopen, dus ben ik lekker niet gegaan. Daardoor werd de interval van vrijdag naar zaterdagochtend verschoven. 20x200m zo hard mogelijk. Best een opgave, want ik moet vaak een beetje op gang komen. Het ging ook niet helemaal zoals ik wilde, zeker niet tegen de wind in, maar ik ben niet ontevreden. Met 3km inloop en 3km uitloop toch weer een mooie 12km te pakken.

Op de laatste dag van de week was er nog tijd voor een heerlijke rustige duurloop. De zon scheen, dus deze loop kon niet stuk. Ik heb heerlijk rustig gelopen, puur op gevoel en bijna zonder op het horloge te kijken naar tempo. Sunday, easy runday!

Reactie schrijven

Berichten: 0