Berlijn - week 5

Ook deze week zou weer een omvangsweek worden. De 65km van vorige zaten nog in de benen, maar dat weerhield meneer 'de schemamaker' er niet van vrolijk weer allemaal mooie dingen te verzinnen.

Maandag was een rustdag, maar dinsdag mocht ik er weer lekker tegenaan.

Eerst een uurtje met collega Peet in de sportschool gezeten en vervolgens zelf tussen de buien door een interval gedaan.

Eerst 4km inlopen en vervolgens 3x600m en 800m met pauzes van 300m. De 600'tjes gingen op ongeveer 4:30en de 800'tjes op 4:40-4:45. Fijne training, wel pittig.

Oké, woensdag kwam ik erachter dat sportschool + interval misschien wat te fanatiek was. Daarom alleen een rondje losgelopen, want man, man, wat waren die benen zwaar.

Donderdag was het Koningsdag. Vooral een lekkere vrije dag waarop niks hoefde. Besloten om vandaag de duurloop maar te doen, dan heb ik dat maar gehad. Dus heerlijk 2 uur door het Groninger landschap gelopen. Omdat het kan.

Vrijdag was weer een rustdag en zaterdag was er alleen tijd voor een kort en voor mij vroeg rondje. Dus nog voor 11 uur had ik mijn 8km al gehad voor die dag.

's Middags moest er gewinkeld worden en dat is ook echt heel belangrijk. Niet alles draait om hardlopen!

Vandaag stond er weer een interval op het schema. En mijn hemel, wat zag ik daar tegenop. Niet omdat de benen niet goed voelden, maar door die stormachtige wind buiten. Daarmee had ik het idee dat ik soms stilstond. Ik heb er zo'n hekel aan.

De route wel zo gekozen dat ik het eerste gedeelte wind tegen en schuin tegen had en vervolgens dus de terugweg de wind in de rug. 3x8' 4:40-4:50 met 3' rust en de training was alweer voorbij. Naja, ng even uitlopen natuurlijk.

 

Deze week precies 66km gelopen. En daar ben ik trots op.

Reactie schrijven

Berichten: 0