Berlijn - week 6

Na de twee omvangsweken was het deze week tijd om de beentjes wat rust te gunnen. Iets wat ze helemaal niet erg vonden. Zo ging ik deze week terug naar 22km, ongeveer eenderde van afgelopen twee weken. Maakt niet uit, rust is onderdeel van de training.

Dinsdag was de eerste run van de week. Weer lekker gezellig met mijn zusje naar de loopgroep. Zoals we op dinsdag gewend zijn staan er intervallen op de planning. Deze keer stonden voor de groep best lange intervallen op de planning. We liepen in een ronde van een kilometer, die kilometer moest volle bak, een rondje op het gras was rust en zo hebben we ons bijna een half uur vermaakt. In totaal toch 5 mooie intervallen.

Rustweek doet iets raars met mij. Ik heb deze week ook echt helemaal geen zin om te lopen. Donderdag run twee tijdens de lunch met een collega. Gewoon, omdat het gezellig is. Op ons dooie gemakje een rondje van 4 mijl gedaan.

Zaterdag wilde ik eigenlijk 10 of 12km om toch nog wat kilometers te maken, maar na een hele ochtend shoppen, had ik had geen motivatie, dus heb ik rustig 6km gedaan en toen was ik er voor deze week ook wel weer klaar mee. 

 

Volgende week weer vol frisse moed en met frisse, uitgeruste beentjes.

Reactie schrijven

Berichten: 0