Road to Berlijn week 8

Maandag begon de nieuwe week met een losloop van 60'. De 25km van afgelopen zaterdag zat nog wel wat in de benen, dus echt snel ging het niet. De benen zijn in ieder geval ontdaan van wat zuur.

Dinsdag is normaal loopgroep dag. Deze keer heb ik er echter voor gekozen om zelf een intervaltraining te doen. Het was superwarm en de training ging ook niet helemaal volgens planning. Ik heb 15x 300m aangezet, maar kwam niet in de buurt van het gewenste tempo. En dan begint je buik ook nog te borrelen... jakkes

Woensdag kwam mijn zussie gezellig langs voor een gezamelijk loopje. Het was nog steeds hotter dan hot, dus hebben we op ons dooie gemakkie 6km gelopen met een ijsje toe.

Donderdag had ik grootste plannen, maar doordat ik mijn koffer in moest pakken voor Canada is het uiteindelijk bij 10km gebleven. Toch gelopen voordat het grote avontuur begint, daar ging het vooral om. Nog wat kilometertjes maken in Nederland.

Zaterdag was de eerste echte dag in Canada en moest er even gelopen worden. Er was een park vlakbij waar we sliepen, dus de keuze voor een loopplek was snel gemaakt. Ik heb getwijfeld tussen 10km en 14km, maar ben toch voor de 10km gegaan. Daar had ik achteraf best spijt van, want het ging echt heerlijk. De jetlag benen hebben zelfs een intervaltraining van 10x 200m volgehouden. Het ging niet helemaal zo hard als normaal (we geven gewoon het vals plat op de schuld), maar ik was best trots op mezelf na deze training. Op heel veel mooie kilometers in Canada