Road to Berlijn week 10

Maandag weer vol goede moed de schoenen aan getrokken. Gisteren had ik een voet waar je u tegen zei, maar de zwelling leek vandaag wat minder. Bianca wilde ook graag een stukje lopen, dus we besloten samen te gaan. Er was een rondje door het bos van zo'n 7km, een afstand die voor ons beide goed te doen is. De GPS hield er na 2km wel mee, dus het was soms wat gokken waar we heen moesten, maar we zijn maar 1x verdwaald! Best goed voor mensen die met een TomTom nog verdwalen... Het lopen zelf ging eigenlijk best lekker, voetje hield zich redelijk goed en na de tijd leek de zwelling juist nog minder.

Dinsdag was de voet wel weer opgezet, even rustig aan doen dus. Woensdag heb ik daarom een loopje van 30' gedaan. Dit ging best oké. Ook de volgende dag was er geen enorme zwelling meer. Toch voel ik de voet en enkel wel met al dat geslenter door die steden nu. In overleg met coach 'Le Boyfriend' wordt er niet voor zondag weer gelopen. En dat is best lang voor mijn doen...

Zondag mocht ik dan eindelijk weer. Ik had bij de uitslagen van vorig jaar al gezien dat de top 3 een beetje mijn tijden had gelopen. Stiekem hoopte ik een beetje op een podiumplek, maar je weet nooit wat er dit jaar meeloopt. En ook door mijn voet en de daarbij behorende voorbereidingen, was ik wel een beetje bang dat het misschien niet zou gaan zoals ik hoopte. Hoe het lopen ging is in mijn raceverslag te lezen. 

Ik ben blij dat ik in ieder geval wel kan melden dat dat podium toch is bereikt!